13. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Salva Kindlustus maksis ligi 150 miljonit krooni hüvitisi

Salva Kindlustus maksis selle aasta esimese üheksa kuuga välja ligi 150 miljonit krooni hüvitisi, teatas ettevõte.

Salva Kindlustus maksis septembris 17,5 miljonit krooni ning esimese üheksa kuuga kokku 149,7 miljoni krooni hüvitisi. Väljamakstud hüvitiste kogusumma on võrreldes 2007. aasta sama perioodiga vähenenud 7,2% võrra. Septembrikuude võrdluses on aga hüvitised suurenenud 13,6%.

Hüvitiste põhistruktuur on sarnane eelmise aastaga: enim maksis Salva hüvitisi liiklus- ja kaskokindlustuses, vastavalt 61,2 ning 55,2 miljonit krooni. Sealjuures on liikluskindlustuse hüvitised kokku vähenenud 25,4% ning kaskokindlustuse hüvitised 2,1% võrra.

Varakindlustuses on väljamakstud hüvitised võrreldes eelmise aasta esimese üheksa kuuga suurenenud 31,5%. Tugev liidripositsioon ja jätkuv turuosa kasv reisikindlustuse pakkujate hulgas on selles kindlustusliigis proportsionaalselt tõstnud ka väljamakstud hüvitiste kogusummat: jaanuari algusest septembri lõpuni on hüvitatud 9,4 miljoni krooni asemel üle 14,8 miljoni krooni eest reisikahjusid.

Kindlustusmakseid kogus Salva Kindlustus septembris ligi 28 miljonit krooni, mis on 3,9% võrra vähem kui eelmisel aastal. Üheksa kuuga kokku on Salva kogunud 265,3 miljonit krooni kindlustusmakseid, mis on võrreldes 2007. aasta sama perioodiga 1,6% võrra vähem.

Salva Kindlustuse AS on 1993. aastal loodud kahjukindlustusselts, mille turuosa on Statistikaameti andmetel ligi 9%. Salva Kindlustus pakub era- ja äriklientidele kõiki enamlevinud kahjukindlustustooteid ning omab 24 esindust ja müügipunkti üle Eesti.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474