15. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallink: Helsingi liini pole vaja täiendada

Tallinki müügi- ja turundusdirektor Peter Roose kommenteeris SuperSeaCati lahkumist Tallinna-Helsingi liinilt, et see situatsioon ei loo suure tõenäosusega vajadust tuua liinile täiendavat laeva.

"Vaatamata SuperSeaCatide ja Nordic Jetline'i lahkumisele ei kao Tallinna ja Helsingi vahelt kiirlaevaliiklus. Tallink tagab aastaringse kiirlaevaliikluse jätkumise Tallinna-Helsingi liinil kahe suure kiirlaevaga Star ja Superstar," ütles Roose.

Roose sõnul võivad nad vajadusel Tallinna-Helsingi liini sõidugraafikut tihendada, kuid antud situatsioon ei loo suure tõenäosusega vajadust tuua liinile täiendavat laeva. "Viimase majandusaasta jooksul kasvas Tallinki reisijate arv Helsingi liinil 15,5 protsenti 2,9 miljoni reisijani," rääkis ta.

Tallink on Roose sõnul Tallinn-Helsingi liinil pikaaegne turuliider, viimase aasta jooksul on ettevõtte turuosa liinil olnud keskmiselt 47 protsenti.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474