20. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suur spordibaas Viljandimaal edeneb jõudsasti

Holstre-Polli spordikeskuse ehitajad lõpetasid sel nädalal rullsuusarajale asfaltkatte panemise ning kuu aja pärast peaks ka uus peahoone katuse alla saama.

Mitme tööga on kunagises suusabaasis juba lõpule jõutud, neljapäeval sai asfalt maha 2,1-kilomeetrisele rullsuusaringile ning mõni aeg varem oli valminud 24 meetri kõrgune vaatetorn. Ehitustööd lähevad sihtasutusele maksma üle 30 miljoni krooni, millest 19 miljonit krooni saadi niinimetatud eurotoetusena Ettevõtluse Arendamise sihtasutuselt (EAS), kirjutas Sakala.

Sihtasutuse Holstre-Polli Tervisekeskus juhataja Tiit Tammemäe ütles, et praeguste andmete põhjal tuleks Eesti riigi, Viljandi linna ja Paistu valla loodud sihtasutusel leida veel neli miljonit krooni, et peahoone ikka lõplikult valmis saaks.

EASi antud toetusraha eest ei saa ehitada peahoonesse 50 inimesele mõeldud tube ja toitlustuskohta.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474