20. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suur spordibaas Viljandimaal edeneb jõudsasti

Holstre-Polli spordikeskuse ehitajad lõpetasid sel nädalal rullsuusarajale asfaltkatte panemise ning kuu aja pärast peaks ka uus peahoone katuse alla saama.

Mitme tööga on kunagises suusabaasis juba lõpule jõutud, neljapäeval sai asfalt maha 2,1-kilomeetrisele rullsuusaringile ning mõni aeg varem oli valminud 24 meetri kõrgune vaatetorn. Ehitustööd lähevad sihtasutusele maksma üle 30 miljoni krooni, millest 19 miljonit krooni saadi niinimetatud eurotoetusena Ettevõtluse Arendamise sihtasutuselt (EAS), kirjutas Sakala.

Sihtasutuse Holstre-Polli Tervisekeskus juhataja Tiit Tammemäe ütles, et praeguste andmete põhjal tuleks Eesti riigi, Viljandi linna ja Paistu valla loodud sihtasutusel leida veel neli miljonit krooni, et peahoone ikka lõplikult valmis saaks.

EASi antud toetusraha eest ei saa ehitada peahoonesse 50 inimesele mõeldud tube ja toitlustuskohta.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474