29. oktoober 2008

Rõivas: minul kasvab II sammas kahes kohas

Riigikogulasel Taavi Rõival kasvab II samba pension kahes fondis korraga. Kuus aastat tagasi liitus ta II samba pensionifondiga SEBes, kolm kuud tagasi aga ka Sampo pangas.

„Ühe fondiga liitusin ma kuus aastat tagasi. Tegemist oli siis SEBga. Otsus langes toona SEB kasuks just seetõttu, et tal oli märksa tugevam investeerimispanga taust, kui teistel turulolijatel,“ kommenteeris riigikogulane Taavi Rõivas aripaev.ee päevaküsimust, mida järgid II samba pensionifondi valikul.

„Kuna võtsin Sampost kolm kuud tagasi eluaseme laenu. Sõlmisin ka II pensionisamba Sampos. Nüüd mul ongi II sammas kahes kohas,“ lisas Rõivas, märkides et, eks kahes kohas ole mõnevõrra mugavam ja riskivabam pensionit koguda. Riigikogulase sõnul ei kavatse ta SEBes kogunevat pensionit osakute väärtuse langemise tõttu, ümber paigutama ei hakka. „Kuna lähen pensionile umbes 30-35 aasta pärast siis praegu toimuv mind eriti ei heiduta. Olen paigutanud oma raha kõige progressiivsetesse fondidesse, kus aktsiad tootlikumad,“ märkis Rõivas.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806