5. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Google loobub Yahoost

Google teatas täna, et katkestab partnerluse Yahooga, et vältida vastuväiteid USA monopolivastastelt.

Juristid olid valmis Google kohtusse andma, et blokeerida partnerlust. Partnerlus on väga palju vastuväiteid saanud, kuna arvatakse, et see tõstaks oluliselt reklaamihindu ning muudaks Google'i liialt domineerivaks.

Google sõlmis Yahooga kokkuleppe juunis, mis lubas Yahool näidata reklaami, mida Google oli müünud ning jagada osa tulust.

Google sõnul oleks partnerlus Yahooga kahjustanud nende suhteid oma partneritega. Niisiis lõpetasid nad kõik kokkulepped, vahendas Herald Tribune.

Yahoo on pettunud, et Google valis taganemistee, mitte ei läinud end kaitsma kohtusse.

Microsoft tegi Yahoole selle aasta maikuus ülevõtmispakkumise 33 dollarit aktsia kohta. Yahoo aktsia kauples siis 13 dollari juures. Analüütikute sõnul on see suur võit Microsoftile, kuna nüüd võiks Microsoft osta Yahoo palju madalama hinnaga.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474