22. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reisijaid vedanud bussis said 14& noorukit vingumürgituse

Tallinnas toimetati täna päeval reisijaid vedanud bussist 14 vingumürgituse saanud inimest haiglasse.

Häirekeskus sai teate õnnetusest kell 13.05. Saaremalt Tallinnasse sõitnud bussi soojendusmootori rikke tõttu hingasid salongis olnud

reisijad sõidu ajal sisse vingugaasi ning bussi Tallinnasse jõudes tuli meedikutel 14 inimest vanuses 16-18 eluaastat tervisekontrollikshaiglasse viia. Ülejäänud reisijad vaadati üle kohapeal, teatas Põhja-Eesti päästekeskus.

Bussis viibis kokku 40 inimest, häirekeskusesse teatamise hetkel seisis buss Mere puiesteel Linnahalli parklas.

Informatsiooni kannatanute kohta saab telefonil 1524.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474