25. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kodude hinnad USAs jätkavad langemist

Kodude hinnad USAs jätkasid langust septembris S P/Case-Shiller indeksi andmete kohaselt. Indeksi järgi kukkusid kolmandas kvartalis kinnisvarahinnad USAs 16,6% võrreldes aastataguse ajaga.

Käesolev näit on isegi suurem kui teise kvartali 15,1%-line kukkumine aastataguse ajaga võrreldes, vahendab WSJ.

Kümne põhilise suurlinna ala kinnisvarahinnad kukkusid septembris aastatagusega võrreldes 18,6% ning selle aasta augustikuuga võrreldes 1,9%. Näit on kukkunud juba kaksteist kuud järjest.

Augustikuuga võrreldes kukkusid hinnad kõige rohkem 3,9% San Franciscos, järgnesid Las Vegas ning Miami. Mõlemad piirkonnad näitasid kuuga 2,6%-list kukkumist. Ükski USA regioon ei suutnud kukkumist aastataguse ajaga võrreldes vältida.

Kinnisvarahinnad Phoenixis ning Las Vegases kukkusid kõige rohkem aastaga vastavalt 31,9% ning 31,3%. Miamis, Los Angeleses, San Diegos oli kukkumine aastaga vastavalt 28,4%, 27,6% ning 26,3%. Dallase ning Charlotte piirkonnad näitasid kõige paremaid numbreid, kukkudes aastaga 2,7% ning 3,5%.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474