29. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna ametnikku kahtlustatakse altkäemaksu võtmises

Põhja Ringkonnaprokuratuuri korraldusel pidas Kaitsepolitsei teisipäeval korduvas altkäemaksu ja pistise võtmises kahtlustatavana kinni Põhja-Tallinna linnaosavalitsuse ametniku.

Samuti peeti sama kriminaalasja raames kinni neli linnale ehitus- ja haldusteenust osutavate ettevõtete esindajat, teatas Põhja ringkonnaprokuratuur. Ühtlasi toimusid läbiotsimised Põhja-Tallinna Linnaosavalitsuse ruumes ja ehitus-ja haldusteenust osutavate ettevõtete asukohtades.

Tänase seisuga on kõik kinnipeetud isikud vabastatud.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474