9. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rohelised: maantee ei tohi kohalikust rahvast üle sõita

Riigikogu rohelised nõuavad Juhan Partsilt ja Jaanus Tamkivilt aru, miks Tallinn-Paldiski maantee rekonstrueerimisel ignoreeritakse trassi lähedal asuvate külade elanikke.

Arupärimised esitati majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Partsile kohalike elanike kaasamisest teede arendamisega seotud aruteludesse ja keskkonnaminister Jaanus Tamkivile keskkonnamõju hindamisel tehtud märkuste arvestamise ulatusest, teatas erakond.

Trassi valikut soovivad mõjutada 475 kohalikku elanikku. Maanteeamet pole suutnud ühele kohalike elanike teabenõudele vastata peaaegu terve aasta jooksul. Kohalike tõstatatud küsimustele kavandava projekti mõjudest põhjaveele, kaitsealustele liikidele ja rohevõrgustiku terviklikkusele on aga vastatud üldsõnaliselt ja hilinemisega ning mõnedel juhtudel jäetud sootuks vastamata.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474