9. detsember 2008

Rohelised: maantee ei tohi kohalikust rahvast üle sõita

Riigikogu rohelised nõuavad Juhan Partsilt ja Jaanus Tamkivilt aru, miks Tallinn-Paldiski maantee rekonstrueerimisel ignoreeritakse trassi lähedal asuvate külade elanikke.

Arupärimised esitati majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Partsile kohalike elanike kaasamisest teede arendamisega seotud aruteludesse ja keskkonnaminister Jaanus Tamkivile keskkonnamõju hindamisel tehtud märkuste arvestamise ulatusest, teatas erakond.

Trassi valikut soovivad mõjutada 475 kohalikku elanikku. Maanteeamet pole suutnud ühele kohalike elanike teabenõudele vastata peaaegu terve aasta jooksul. Kohalike tõstatatud küsimustele kavandava projekti mõjudest põhjaveele, kaitsealustele liikidele ja rohevõrgustiku terviklikkusele on aga vastatud üldsõnaliselt ja hilinemisega ning mõnedel juhtudel jäetud sootuks vastamata.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806