15. detsember 2008
Jaga lugu:

Linn ja mupo keerutavad videosalvestuste teemal

Tallinna linn ja munitsipaalpolitsei keerutavad linnavalitsuse hoonesse sissemurdmist näitavate videosalvestuste teemal.

Aripaev.ee küsis Tallinna linna haldusdirektorilt Viljar Meisterilt, kuidas saaks näha linnavalitsuse majja sissemurdmist kajastavaid turvakaamera salvestisi. Meister palus selles küsimuses pöörduda munitsipaalpolitsei (mupo) poole.

Sama küsimust munitsipaalpolitseilt küsides vastas selle juht Kaimo Järvik, et videod on linna käes ja mupol pole voli neid jagada.

Uudisteportaal kalev.ee teatas täna, et kell 14 näidatakse sissemurdmise videot telekanalil Kalev Sport.

Tallinna linnavalitsuses väidetava sissemurdmise ööl valves olnud mupo töötaja on Kaimo Järviku sõnul sisejuurdluse ajaks ametist kõrvaldatud. "Graafiku alusel ta tööle ei lähe," lausus Järvik. Ka polnud ta nõus avaldama valvuri nime ega võimaldama temaga kontakti saada.

Linnavalitsus süüdistab oma pressiteates valvurit, kelle süül väidetavalt kaks kahtlast isikut kohvritega linnavalitsuse ruumidesse pääsesid. "Kõik on võimalik. Kuid selgesõnalisem saan ma olla ilmselt paari päeva pärast alles. Eks see on linnavalitsuse pärusmaa. Meil on algatatud juurdlus," kommenteeris seda Järvik.

Tallinna linnavalitsus saatis täna välja pressiteate, kus kirjeldas sissemurdmisest linnavalitsuse ruumidesse ööl vastu 7. detsembrit. Videosalvestistelt nähti linnavaliotsuse teatel isikuid kohvritega, kes sisenesid vähemalt ühte kabinetti, mistõttu pole välistatud, et linnaametisse toodi mingeid asju või viidi siis vastavalt välja.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva.kiisler@aripaev.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Kristi Kool
Kristi KoolKinnisvarauudised.ee toimetajaTel: 53 003 098kristi.kool@aripaev.ee
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806rivo.habakuk@aripaev.ee