8. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Deguster: tööotsijate arv on suurenenud

Tooteesitlustega tegeleva ettevõtte Deguster juhataja Lauri Vilibert ütles aripaev.ee-le, et tööle soovijate arv massiliselt suurenenud ei ole, kuid tööotsijaid on siiski palju rohkem.

„Viimati kui me töökuulutuse panime, see oli varasügisel, siis oli küll näha tunduvalt rohkem soovijaid,“ rääkis Vilibert. „Need, kes viimase värbamisega tulid, tahavad ka jääda. Tõsidus töö suhtes on tõusnud,“ ütles Degusteri juhataja. Praegu ettevõttel tööotsimisportaalides kuulutust üleval ei ole, kuid kodulehel oleva info kaudu tuleb huvilisi küll.

Kogemustelt ja vanuselt on töösoovijad sarnased varasemale ning pole muutunud.

Reklaami tehakse Viliberti sõnul endises hulgas. „Küll ollakse veidi kartlikumad, sest raha ei liigu nii palju ja teist pidi vaadatakse oma eelarve igat pidi üle, kust kärpida,“ selgitas ta ning ütles, et firmad saavad siiski aru, et kui turunduse pealt kärpida, võidakse turuosa sootuks kaotada. „Meie tööpõld on jäänud samaks,“ ütles Vilibert.

Samuti on tema sõnul tööd üldse raske leida. Enne võisid vana tööandjaga töösuhted ära lõpetada ja kaks nädalat puhata, siis nüüd soovitab ta enne töökoha vahetamist korduvalt ja korduvalt läbi mõelda, kas uude kohta tasub suunduda ja kas see on jätkusuutlik, rääkis Vilibert.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474