8. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vargad püüdsid ära vedada bensiinijaama makseterminali

Vargad kangutasid bensiinitankla automaatse makseterminali lahti ja püüdsid seda koos seifiga ära vedada, kuid nende plaan jäi G4S patrullekipaaži tuleku tõttu katki.

Neljapäeva öösel kell pool kolm said G4Si turvatöötajad juhtimiskeskusest teate, et ühes Harjumaa bensiinijaamas on häire. Kohalekihutanud ekipaaž küll vargaid ei tabanud, kuid ilmselgelt oli varaste plaan patrullauto tulekust katkenud, teatas turvaettevõte.

Vargad olid köitega ja auto jõudu kasutades makseterminali aluse küljest lahti kangutanud, kuid seda kaasa viia enam ei jõudnud. Pisut kannatada saanud makseterminal vedeles tanklast paarikümne meetri kaugusel. Enne varguse toimepanekut rikkusid vargad pulverisaatorvärviga videokaamerate objektiivid.

Makseterminali sees olev seif jäi puutumata. 200 kilogrammine terminal tõsteti siseruumidesse hoiule.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474