12. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pronksiööl rüüstatud äride omanikud hämmingus

Tunamullu purustatud ja paljaks röövitud kaupluste ning söögikohtade omanikud on mässuõhutajate õigeksmõistmisest hämmingus, kohus ei suutnud neilt isegi kahjutasu nõuda, kirjutab Õhtuleht.

26. aprilli õhtul 2007 valgus Tõnismäel märatsenud rahvahulk mööda Pärnu maanteed Vabaduse väljaku ümbrusse. Põhjalikult peksti teiste rüüstatud poodide ja söögikohtade seas segi Tatari tänava Woodstocki pubi. Suuri vaevu pääsesid eluga keldrisse varjunud pubilised.

Pubiomanikel Maris Lõbul ja Urmas Varmil tuli kõike nullist alustada. Kahju hindasid nad 576 731 kroonile, mille tasus riik. "Kui ma sain otsusest teada, tahtsin Eestist päris ära minna," tunnistas Maris Lõbu. Urmas Varmi sõnul näitab õigeksmõistmine kindlasti Eesti uurimisorganite nõrkust.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474