27. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riigi blogi hakkab andma infot struktuuritoetustest

Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium avas täna uue blogi Toetustasku aadressil toetustasku.blogspot.com, mis tutvustab struktuuritoetuste kasutamist.

Blogist leiab selgitavat infot struktuurivahendite kasutamise põhimõtete ja seniste tulemuste kohta.

"Isiklik kontakt kõikide partneritega on oluline. Leidsime, et internetikeskkond on hea võimalus vahetut kontakti leida võimalikult paljude huvitatutega," ütles ministeeriumi majandusarengu asekantsler Ahti Kuningas.

Toetustasku pakub infot nii uute kui juba edukalt ellu viidud projektide kohta, samuti saab sealt lugeda toetusprogrammide uuendustest ja taustainfot struktuurifondide teemal. Toetustaskust on võimalik küsida nõu ning avaldada seal oma arvamust.

Blogi kirjutajateks on majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi välisvahendite eksperdid Külli Kraner, Tuuli Kull, Aivo Lepp, Helena Hinto ja Anneli Laansoo. Toetustaskusse tekib peagi lihtsaid ja visuaalseid lisasid, mis annavad ülevaate näiteks euroraha väljamaksete hetkeseisust.

Struktuuritoetuste perioodil 2007-13 saab Eesti kasutada toetusraha 53,3 miljardit krooni. Aastas on summa ligi kaks korda kui oli varasemal perioodil. Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi valdkondi rahastatakse sellest 19,4 miljardi eest.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474