28. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äripartner: BREM on meile praegugi võlgu

Maksuvõlgades ja inkassofirmade huviorbiidis ringlev BREM Kinnisvarahooldus on võlgu meilegi, tunnistas IT-firma M-Meedia suuromanik Kari Maripuu.

"Jäädes BREMi vastu viisakaks, jah, neil on küll maksedistsipliiniga probleeme nii nagu kõigil teistel ettevõtetel. Ka täna on nad meile võlgu," ütles ta. M-Meedia ja BREM on Maripuu kinnitusel läinud kokkuleppe teed. "Kahepoolne ja mõistev koostöö on võlad alati tagasi toonud," märkis ta.

Maripuu kinnitusel pole M-Meedial plaanis pöörduda inkassofirma poole, kuna see tähendab tavaliselt kliendisuhte lõppu. "Meil on nägemus, et see kliendisuhe võiks ikkagi püsida," lisas ta. Siiski tunnistas Maripuu, et ka olemasolevad kokkulepped ettevõtete vahel toovad võlgu tagasi tihtipeale hilinemisega.

BREM Kinnisvarahoolduse teise koostööpartneri Reval Kinnisvara juhatuse liikme Ivar Priisalmi sõnul BREMiga neil probleeme pole. Võlgu jääda neil võimalust ei olegi, kuna BREM osutab teenust Reval Kinnisvarale, rääkis ta. BREMiga kokku lepitud puhastus- ja koristustööd on saanud tehtud õigeaegselt, ütles Priisalm.

BREM Kinnisvarahooldusel on üle miljoni kroonine maksuvõlg riigi ees kui ka mitmekümnetesse tuhandetesse kroonidesse küündivad võlad inkassofirmade käes. "Nad on üsna tihti meie menetlusse sattunud," ütles inkassofirma Intrum Justitia menetlusjuht Mihkel Veskimägi.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474