28. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pristise kasum kasvas mullu 25 protsenti

Pristis Grupi puhaskasum kasvas mullu 25 protsenti, ulatudes 18,5 miljoni kroonini.

Ettevõtte brutokäive kerkis möödunud aastal seitse protsenti, 305 miljoni kroonini. Firmale oli see esimene üle 300 miljoni kroonise käibega aasta. 200 miljonini jõuti 2005. aastal.

Käive kasvas kõikidel turgudel, kus ettevõte tegutseb: nii Eestis, Lätis kui ka Leedus. Pristis Grupi peadirektori Andres Kiili sõnul kerkis mullu märgatavalt valve-, üüri- ja hooldusteenuste käive, moodustades ettevõtte kogukäibest 16%.

"Eelmise aasta majandustulemused olid Pristis Grupile senise tegevusaja parimad. Olen tänulik meie klientidele usalduse ning Pristise kollektiivile hästi tehtud töö eest," sõnas Kiil.

Selle aasta tulemustest rääkides ütles ta, et Pristis Grupp näeb üldisest majanduskeskkonnast tulenevate raskuste kasvu. Kiili sõnul ei välista Pristis Grupp strateegilisi firmaoste Baltimaade turvaturul, et säilitada ettevõtte senine ärimaht ning valmistuda kasvuks järgmises majandustsükli tõusufaasis.

93 protsendi Pristis Grupi aktsiate omanik on firma nõukogu liige, võidusõitja Indrek Sepp.

Mullu 15. sünnipäeva tähistanud Pristis Grupp on üks suuremaid Baltimaades tegutsevaid turvasüsteemide lahendusi pakkuvaid ettevõtteid. Neil on esindused Tallinnas, Tartus, Pärnus, Jõhvis, Riias, Vilniuses, Kaunases, Klaipedas ja Liepajas.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474