4. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn paneb 7,4& mln krooni sotsiaaltöötajate palgatõusule

Tallinna linnavalitsuse korraldusega kinnitati sotsiaaltöötajate uued palgamäärad, mis võimaldavad 5 protsenti palgatõusu. Eelarvest kulub selleks 7,4 miljonit krooni.

Palgatõusuks planeeritud vahendid jagunevad Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuameti haldusalas oleva kaheksa hoolekande asutuse ja linnaosade valitsuste haldusalasse kuuluva 11 hoolekandeasutuse vahel, kirjutas Raepress.

Abilinnaapea Merike Martinsoni sõnul on selleks eraldatud 7,4 miljonit krooni.

„See võimaldab tänavu tõsta sotsiaalhoolekande asutuste töötajate töötasu 5 protsenti ning töötajate keskmine palk tõuseb 9 020 kroonini, “ ütles Martinson. „Paegune majanduslangus paneb sotsiaalhoolekandetöötajatele üha suurema koormuse ja palgatõusuga näitab linn oma lugupidamist ja tähelepanu nende suhtes.“

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474