17. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skanska võttis Hormi asemele uue juhi

Pärast Olle Hormi lahkumist firma teenistusest on Skanska EMV juhatuse esimeheks alates 17. veebruarist nimetatud Jari Koivu.

Jari allub Skanska Oy tegevdirektorile Juha Hetemäele, teatas Skanska.

"Tänan Ollet möödunud aasta meeldiva ja professionaalse koostöö eest. Pärast tema otsust lahkuda ehitusalalt asub sellele ametipostile Jari Koivu, kelle ees seisavad selged ülesanded. Kuigi oleme praegu sunnitud oma töös kohanema kujunenud turusituatsiooniga, soovime teha kõik, et Skanskal oleks Eestis tugev pind jalge all, kui ehitusturg uuesti tõusule pöördub. Samuti on Jari eesmärk otsida ja koolitada endale Skanska EMV töötajate seast järeltulija ettevõtte juhtkonda,” ütles Juha Hetemäki.

Inseneriharidusega Jari Koivu on olnud Skanska teenistuses alates 2001. aastast. Tal on pikaajaline projektijuhtimise ja projektiarenduse kogemus ning ta on mitu aastat töötanud ka Venemaal. Enne uude ametisse nimetamist töötas Jari Skanska hoonete tehnosüsteemide divisjoni juhina.

"Uut ametit vastu võttes olen teadlik sellega kaasnevatest väljakutsetest. Skanska kindlad väärtused ja tegutsemispõhimõtted loovad head eeldused olla Eestis edukas ka tulevikus. Kuigi ülemaailmne majanduslangus kärbib ehitusmahtusid ka Eestis ja muudab tegutsemise lähiaastatel keeruliseks, usun, et Skanska sisekoostöö ja meie töötajate kõrge professionaalsus avavad meile uusi äritegevuse võimalusi,” rõhutas Jari Koivu.

Skanska EMV AS on Skanska Oy tütarfirma, mis on Skanska esindus Eestis. Alates 2000. aastast Skanska kontserni kuulunud Skanska EMV on üks Eesti suurimatest ehitusfirmadest. Firmas töötab 350 inimest ja selle käive oli 2008. aastal ligikaudu 112 miljonit eurot.

Olle Horm

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474