6. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Swedbank: Merko võib 10 aastaga kasvada 10 korda

Lähema 10 aasta jooksul 10kordse kasvu saavutamine pole sugugi võimatu, kirjutas Swedbanki personaalpanganduse ajakiri Fookus Merko Ehituse kohta.

Artikkel „Unistuste investeerimisportfell“ tõi välja, et Merko Ehituse aktsia hind on tipptasemelt kukkunud pea 90% ja põhjendas seda kinnisvaraturu raske olukorra ning maadevahetuse protsessi kohtuvaidlustega.

„Hiljuti valiti Merko nõukokku Olari Taal ja Indrek Neivelt, kelle järgneva 5 aasta nägemuse kohaselt peaks firma turuväärtus kasvama miljardi euro tasemele. See tähendaks praeguse turuväärtusega võrreldes pea 20 kordset kasvu,“ kirjutas ajakiri. „Kahtlane, kas 5 aastaga taoline tase saavutatakse, kuid lähema 10 aasta jooksul 10kordse kasvu saavutamine pole sugugi võimatu.“

„Merko Ehituse viimase 3 aasta kasumid aktsia kohta on olnud vahemikus 27-31 krooni. Täna saab aktsiaid börsilt osta 45 krooniga. Lähiaastatel on reaalne, et Merko laieneb väliturgudele ning ostab üles konkurendid, sest ettevõtte bilanss on väga tugev,“ lisas Swedbank ajakirjas.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474