8. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Raamatupidaja pettis firmalt välja 9,9 mln dollarit

Ühe Kalifornia firma endine raamatupidaja arreteeriti süüdistatuna 9,9 miljoni dollari omastamises, vahendas lenta.ru uudisteagentuuri Associated Press.

Uudisteagentuur edastas täna, 8. märtsil, et 51aastane Anette Yeomans töötas aastatel 2001-2007 puitmööblit valmistava Quality Woodworks Inc raamatupidajana. Sel ajal kulutas ta iga päev ettevõtte krediitkaardiga 25 000 dollarit ja kandis sama summa hiljem maha. Ettevõtte juhtkond usaldas oma pearaamatupidajat täielikult ega kutsunud kordagi sõltumatut audiitorit bilanssi kontrollima.

Raamatupidaja teod tulid päevavalgele juhuslikult, kui American Express teatas Yeomansi kasutatud pangatšekist.

Naine kulutas tööandja tagant varastatud raha rõivaste, jalanõude ja kodutehnika ostuks. Ta kulutas vähemalt 240 000 dollarit 400 paari jalatsite ostuks, 300 000 dollarit läks disainrõivastele. Lisaks ostis Yeomans 160 naiste käekotti, millest igaüks maksis rohkem kui 2 000 krooni.

Et kogu see kraam omale koju ära mahutada, kujundas Yeomans ühe magamistoa ümber laoks. Ka seda tegi ta tööandja raha eest.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474