9. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toomas Lumani sissetulek kukkus 90%

Eesti Ehituse nõukogu esimees, Kaubandus-Tööstuskoja juht Toomas Luman kinnitas, et tema sissetulek vähenes firma üldise palgakärpe järel tervenisti 90%.

"Reaalsus on see, et meil on valida, kas ühel päeval on kõik töötajad töötud või viime kulubaasi alla ja valdav enamus neist säilitab töökoha," selgitas Luman Postimehele antud intervjuus palgalangetamise tagamaid.

"Palgad on vähenenud eranditult kõigil, ka juhtkonnal. Ma võin öelda, et minu sissetulek on vähenenud koguni 90 protsenti, sest mingeid boonuseid enam ei maksta," lisas ehitusfirma juht.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474