27. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna teletorn saab eurorahaga uue näo

Praegu külastajatele suletud Tallinna teletorni tahetakse Euroopa raha toel kolme-nelja aastaga renoveerida.

Muu hulgas rajatakse lisaks senisele vaateplatvormile pooleldi vabaõhuplatvorm, kurb uudis on aga see, et uhket restorani 21. korrusele enam ei tule, see asendub kohvikuga, vahendas ERR Uudised.

Täna pidasid arhitektid, projekteerijad ning teletorni peremehed Levirast majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Partsiga nõu.

Arhitekt Indrek Peil ütles, et ohutusnõuete osas jõuti päästeametnikega kompromissile, sest evakuatsioonitreppe palju laiemaks ehitada ei saa. Küll aga tulevad uued liftid, elektrisüsteemid ja avalikesse ruumidesse on kavandatud rida tuletõkkeseinu.

Aastas külastas teletorni kuni 50 000 inimest ning sellega anti silmad ette kõigile teistele pealinna vaatamisväärsustele. Poolteist aastat tagasi suleti torn külastajatele, sest 170 meetri kõrgusel asunud restorani ja vaateplatvormi evakuatsiooniplaan ei vastanud ohutusnõuetele.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474