30. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saarte Liinid müüb maha Roomassaare külalistemaja

AS Saarte Liinid paneb viie miljoni krooniga müüki Roomassaares asuva külalistemaja Kuus Sõlme.

“Meil sai rendileping rentnikuga läbi ja kuna majutamine ei ole meie põhitegevus, siis nõukogu otsustas, et paneme külalistemaja müüki,” ütles Oma Saarele Roomassaare sadama direktor Renno Tammleht, kelle sõnul kindlat ostjat praegu silmapiiril ei ole.

Külalistemaja rentnikuna tegutsenud Arensburgi Reisid OÜ omanik Margus Mölder ütles, et rentnikena jäid nad majanduslikult vee peale, kuid praeguses seisuga nad külalistemaja osta ei kavatse.

Kuue numbritoaga külalistemaja Kuus Sõlme asub Roomassaare sadama juures, varem Tongri öömaja nime kandnud ööbimiskoha kahekorruseline puithoone renoveeriti aastal 2002. Maja juures on kohad autokaravanidele koos elektri kasutamise võimalusega.

Renno Tammleht ütles, et Saarte Liinide põhitegevusega samuti mitte haakuvat Roomassaare kohvikut ettevõttel plaanis maha müüa ei ole, kuna seal on kehtivad rendilepingud ja asi toimib.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474