31. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Foorumi juveelipoe eilse varguse kahju miljon krooni

Eile Tallinnas Narva maanteel Foorumi kaubamajas asunud kullapoe röövimise kahju on miljon krooni, teatas Põhja politseiprefektuur.

Tallinna kesklinnas kella 10.30 ajal röövisid kolm meest eile relvataolise esemega ähvardades Glodtime'i kullapoodi. Kurjategijatel õnnestus poest kaasa viia kelli ja ehteid. Müüja röövi käigus viga ei saanud.

Politsei toimetas kahtlustatavana osakonda 20aastase Eriku, kes tabati vahetult röövi järel Rotermanni tänaval. Juhtunu osas algatati kriminaalmenetlus karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis näeb süüdimõistmisel ette kuni 15aastase vangistuse.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474