31. märts 2009

Foorumi juveelipoe eilse varguse kahju miljon krooni

Eile Tallinnas Narva maanteel Foorumi kaubamajas asunud kullapoe röövimise kahju on miljon krooni, teatas Põhja politseiprefektuur.

Tallinna kesklinnas kella 10.30 ajal röövisid kolm meest eile relvataolise esemega ähvardades Glodtime'i kullapoodi. Kurjategijatel õnnestus poest kaasa viia kelli ja ehteid. Müüja röövi käigus viga ei saanud.

Politsei toimetas kahtlustatavana osakonda 20aastase Eriku, kes tabati vahetult röövi järel Rotermanni tänaval. Juhtunu osas algatati kriminaalmenetlus karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis näeb süüdimõistmisel ette kuni 15aastase vangistuse.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474