3. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tragöödia! Ligi 60 000& töötule 387 tööpakkumist

Tööturuameti koduleheküljelt selgub, et tänase seisuga on tööpakkumiste andmebaasis 55 817 töötul võimalik valida kõigest 387 tööpakkumise vahel.

Ametite valik on iseenesest lai – vajatakse näiteks elektrikke, õpetajaid, psühholooge, keevitajaid, kokkasid, kelnereid, õmblejaid, tislereid, treialeid, taksojuhte, lüpsjaid, meditsiiniõdesid, ajakirjanikke ja triikijaid. Samas ei ole neist pakkumistest suuremale osale hädalistest ilmselt erilist abi.

Sel nädalal lisandus üle 2400 uue töötu. Kokku lisandus 2415 uut töötut, mida on 50 võrra enam kui eelmisel ja 45 võrra rohkem kui üle-eelmisel nädalal.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474