14. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Omavalitsused: õpetajate jaoks ei jätku puhkuseraha

Omavalitsustel võib juunis tekkida probleeme pedagoogidele puhkuseraha väljamaksmisega, sest rahandusminister shy;külmutas aprilli lõpus välja antud käskkirjaga omavalitsustele tehtavad maksed.

Eeskätt väiksematele valdadele toob see kaasa käibevahendite nappuse, kirjutas Võrumaa Teataja.

«[Rahandusminister Ivari] Padari käskkirja mõju on suur,» nentis maaomavalitsuste liidu esimees Kurmet Müürsepp. «Teises kvartalis on omavalitsustel suured väljamaksed, kuid nüüd võib rahavoogudega probleeme tekkida.»

Müürsepa sõnul puudutab see ennekõike pedagoogide puhkusetasusid, mis tuleb juunis välja maksta. Tema andmeil ei pruugi kõik omavalitsused sellega hakkama saada.

Omavalitsuste tasandusfondi osalise külmutamise tõttu jääb Haanja vallal mais saamata 170 000 krooni. Vallavanem Juri Gotmansi sõnul tekitab see probleeme. «Kaheksa protsendi kinnipidamine alates maist tähendab, et raha pedagoogide puhkusetasudeks ei jätku,» lausus ta.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474