16. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Metallitöötleja koondab ligi 170 inimest

Narva metallitöötlusettevõttes Hiab Balti AS, mis kuulub Soome kapitalile rajatud rahvusvahelisele korporatsioonile Cargotec, koondatakse mais-juunis 169 inimest.

Veel möödunud aastal kavandatud koondamistega tehakse algust 20. mail, kui koondatakse 90 inimest ja juunis veel 79. Esimene koondamine on seotud tootmise reorganiseerimisega, teine osaliselt tellimuste vähenemisega, kirjutas Põhjarannik.

Personalijuht Olga Zaitseva rääkis, et sügisel on lootus, et ettevõtte ülejäänud 305 töötajat hakkavad tööle täiskoormusega, sest praegu on paljude töönädal lühendatud.

Juunis hakatakse tehast ümber kolima teise hoonesse, mille ehitusse ja seadmetesse on investeeritud rohkem kui 10 miljonit eurot, kuna Hiab Balti ASi Narva osakond on Cargoteci teistele allüksustele toodete ja tooteosiste põhitarnija. See samm aitab tootmist optimeerida ning tõsta ettevõtte konkurentsivõimet.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474