21. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riik säästab tänavu õppelaenudelt 31,9 miljonit

Riik säästab alates juulist riigitöötajatele õppelaenude riigipoolse hüvitamise lõpetamisega tänavu 31,9 miljonit krooni.

"Kulude kokkuhoiuna lõpetatakse kõigil riigi ja kohalike omavalitsuste töötajatel õppelaenude põhiosa kustutamine alates käesoleva aasta juulist. Riik hoiab 2009. aastal õppelaenude põhiosa kustutamiselt ning sellelt makstavalt erisoodustuselt kokku 31,9 miljonit krooni," selgitas rahandusministeeriumi pressiesindaja Piret Seeman.

Ta lisas, et kuna kõik ministeeriumid arvestavad detailselt õppelaenu oma haldusala piires eraldi, siis ühtset statistikat, kui paljusid riigi ja kohalike omavalitsuste töötajaid õppelaenude põhiosa kustutamise lõpetamine puudutab, neil pakkuda ei ole. Kokkuhoiu arvestus tehti ministeeriumide kuluridade baasilt.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474