21. mai 2009

Riik säästab tänavu õppelaenudelt 31,9 miljonit

Riik säästab alates juulist riigitöötajatele õppelaenude riigipoolse hüvitamise lõpetamisega tänavu 31,9 miljonit krooni.

"Kulude kokkuhoiuna lõpetatakse kõigil riigi ja kohalike omavalitsuste töötajatel õppelaenude põhiosa kustutamine alates käesoleva aasta juulist. Riik hoiab 2009. aastal õppelaenude põhiosa kustutamiselt ning sellelt makstavalt erisoodustuselt kokku 31,9 miljonit krooni," selgitas rahandusministeeriumi pressiesindaja Piret Seeman.

Ta lisas, et kuna kõik ministeeriumid arvestavad detailselt õppelaenu oma haldusala piires eraldi, siis ühtset statistikat, kui paljusid riigi ja kohalike omavalitsuste töötajaid õppelaenude põhiosa kustutamise lõpetamine puudutab, neil pakkuda ei ole. Kokkuhoiu arvestus tehti ministeeriumide kuluridade baasilt.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474