22. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordecon alandas Tigutorni korterite hindu 60%

Nordecon Ehitus alandas Tartu Tigutorni 2- ja 3-toaliste korterite hindu kuni 60%, mille tulemusena on 15 korterist esimene müüdud ja kolm broneeritud.

"Kuna Tigutorn on Tartu jaoks sümbolliku tähendusega, on huvi suur, nüüd on ka hinnad jõukohased," ütles Nordecon Ehituse juhatuse esimees Priit Jaagant. "Turg ootas hindade alanemist. Praegu käib Tigutornis väga palju reaalseid ostuhuvilisi. Tundub, et kinnisvaraturg hakkab tervikuna elavnema, mida näitab ka tehingute arvu kasvu statistika. Hindade allatulek on loonud soodsa pinna ostuhuvi tekkeks. Nüüd on küsimus pigem selles, et ka pangad oleksid paindlikumad tehingute finantseerimisel," rääkis ta.

Nordecon Ehituse kinnisvaradirektori Toomas Relli sõnul selliste vaadetega maju Tartusse lähiaastatel rohkem ei tule. "Ostuhuviliste seas on nii neid, kes otsivad kodu oma lastele, kui ka neid, kes näevad korterites investeerimisvõimalust. Kuna Tigutorn on unikaalne ja eriline, on ta peale hinnalangust suurepärane investeerimisobjekt. Jätkuvalt on Tigutorni korterid ka välismaalaste, eelkõige soomlaste huviorbiidis," märkis ta.

Relli ütlusel lisab Tigutornile atraktiivsust selle lähedusse kerkiv Ahhaa teaduskeskus. "Tigutorn ja Ahhaa keskus olid algusest peale mõeldud edastama ühtset ja terviklikku arhitektuurilist pilti, ilma keskuseta seisab torn seal veidi üksildaselt," selgitas ta. Ahhaa keskus peaks oma uksed külastajatele avama 2011. aasta kevadel.

Tigutorni 85 korterist on tänase seisuga müüdud 34, neist enamik soodsamate hindadega maja alumises osas. Hinnalangus kuni 60 kehtis korteritele, mis asuvad allpool 13. korrust.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474