28. mai 2009

Peterson ennustab ümbrikupalkade kasvu

Eesti Ehitusettevõtjate liit tõdeb, et ehituses makstakse praegu ümbrikupalku, ja ennustas selle kasvu, ütles Äripäevale liidu tegevdirektor Indrek Peterson.

„Praegu näeme, et kui majandusolukord on kehv, algab kulude optimeerimine. Kuigi liit on ümbrikupalkade vastu, tuleb paraku tunnistada, et seda tehakse ja see on ka üks võimalus madalamat hinda pakkuda,“ rääkis Peterson.

„Ma usun, et see niimoodi kindlasti on, mitte ainult ehituses, vaid ka mujal. Kui kõik peavad kulusid kokku hoidma, siis tendents selles suunas on,“ vastas Peterson küsimusele, kas sel aastal võib ümbrikupalkade maksmine liidu hinnangul kasvada.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806