28. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peterson ennustab ümbrikupalkade kasvu

Eesti Ehitusettevõtjate liit tõdeb, et ehituses makstakse praegu ümbrikupalku, ja ennustas selle kasvu, ütles Äripäevale liidu tegevdirektor Indrek Peterson.

„Praegu näeme, et kui majandusolukord on kehv, algab kulude optimeerimine. Kuigi liit on ümbrikupalkade vastu, tuleb paraku tunnistada, et seda tehakse ja see on ka üks võimalus madalamat hinda pakkuda,“ rääkis Peterson.

„Ma usun, et see niimoodi kindlasti on, mitte ainult ehituses, vaid ka mujal. Kui kõik peavad kulusid kokku hoidma, siis tendents selles suunas on,“ vastas Peterson küsimusele, kas sel aastal võib ümbrikupalkade maksmine liidu hinnangul kasvada.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474