29. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara kahjum kahanes

Arco Vara sai selle aasta esimeses kvartalis 14,7 miljonit krooni ehk 15 senti aktsia kohta kahjumit võrrelduna 16,7 miljoni krooni suuruse kahjumiga aasta tagasi, teatas ettevõte börsile.

Kontserni müügitulu kahanes 15 protsenti 95,6 miljoni kroonini.

Kvartali jooksul müüdi 14 korterit ja krunti võrrelduna eelmise aasta 11-ga ning broneeriti 13 võrrelduna 46ga eelmise aasta samal perioodil. Ehitusdivisjonis sõlmiti uusi lepinguid 103 miljoni krooni ulatuses võrerlduna 111 miljoni krooniga aasta tagasi.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474