10. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mapri Projekt asub silo- ja lägahoidlate kallale

Betoonkonstruktsioonide ehitaja Mapri Projekt kohaneb ajaga, kui on vaja kortereid ehitada ehitatakse, nüüd asuvad nad uute toodete kallale ning hakkavad püstitama põllumajandusehitisi, teatas ettevõte.

Mapri Projekt OÜ juhatuse liikme Toomas Toompuu sõnul on Mapri Projekti toote- ja teenusteportfell aastatega vastavalt tellija nõudlusele muutunud. „Kinnisvarabuumi ajal projekteerisime ja rajasime peamiselt büroo- ja tootmishooneid ning korterelamuid. Täna on aga Mapri Projekti peamised objektid seotud teede- ja sildade ehituse ning suuremahuliste betoneerimistöödega. Töösolevateks objektideks on näiteks Mäo ja Koidula viaduktide ehitus ning Vabaduse Väljaku maa-aluse parkla betoneerimine. Oleme saanud tellimusi ka Soomest, hetkel on Mapri Projektil töös Helsingis asuva kaubanduskeskuse Kluuvi renoveerimistööd,“ märkis Toomas Toompuu.

„Sellel nädalavahetusel tutvustame AGRI 2009 messil Mapri Projekti kõige uuemaid tooteid – põllumajandusehitisi,“ lausus Mapri Projekt OÜ projektijuht Margus Väärsi. Eesti põllumees on aastatega keskkonnateadlikumaks muutunud, mistõttu panustatakse ka aina enam kvaliteetsetesse silo- ja sõnnikuhoidlatesse, sõnas Margus Väärsi.

Mapri Projekt OÜ on 2000. aastal asutatud ettevõtte, kelle põhitegevusalaks on betoonkonstruktsioonide projekteerimine ja ehitamine. Alates 2005. aastast kuulub Mapri Projekt OÜ kontserni Nordecon International. Hetkel on suurematest objektidest töös Tallinnas Vabaduse Väljaku maa-aluse parkla betoneerimistööd, Mäo ja Koidula viaduktide ehitus ning Helsingis asuva Kluuvi kaubanduskeskuse renoveerimistööd.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474