11. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lastel jääb suvetööd üha vähemaks

Suveks tööd otsivatel lastel ja noortel on tänavu valikuid vähem kui eelnevatel aastatel, kirjutas Postimees.

Lehemüük ja hooajatööd taludes pakuvad hakkajamatele võimalust ka kasvava tööpuuduse taustal siiski taskuraha teenida. Alates kevadest on näiteks tööportaali CV Keskus foorumi vahendusel suvist tööd otsinud mõnikümmend 14-18-aastast noort.

Kui osas tööotsimiskuulutustes seisab soov «head» palka saada, siis teised on nõus töötama ka miinimumtasu eest. Suuri nõudmisi esitada ei saa, sest ettevõtteid, mis suveks alaealisi palkama nõustuvad, jääb üha vähemaks ja vabad kohad kaovad kiirelt.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474