16. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merko Ehituse tütar sai korterite hinnasulast 3,9 miljonit kahju

Maadevahetusega tuntuks saanud Toomas Annuse suuromanduses oleva AS Merko Ehituse tütarfirma OÜ Woody lasi mullu laos oleva kinnisvara hinda alla 3,9 miljoni võrra, selgus majandusaasta aruandest.

2008. aastal teenis Woody 97 miljoni kroonise müügitulu juures 5,5 miljonit kasumit. Aasta varem oli müügituluks 218,6 miljonit ja kasumiks 18,2 miljonit krooni.

Woody jätkas möödunud aastal kahe Räägu tänava kortermaja müüki. Tänu allahindlustele müüdi aasta jooksul üle 20 korteri, aastavahetuse seisuga oli müümata vaid kolm korterit. 2007. aasta oktoobris Sõpruse pst 29 kinnistule valminud 38 korterist ja kolmest äripinnast oli möödunud aasta lõpuks müümata vaid viis korterit.

2008. aasta alguses alustas Woody Räägu-Vuti arendusprojekti kuuluva 11 korteriga maja ehitamist, aastaaruande andmetel valmib maja tänavu juunis.

Perspektiivsetest projektidest jätkas Woody Sõpruse pst 33 ning Kristiina 12 detailplaneeringu menetlemist, mõlemad detailplaneeringud loodetakse kehtestada sel aastal. Lisaks on Tallinna linnavalitsusele esitatud taotlus Haabersti linnaosas asuva Riigimaa 40 kinnistu detailplaneeringu algatamiseks.

Ettevõttel töötajaid ei olnud. Juhatusse kuulus kaks inimest, Tiit Kuusik ja Ines Prual, kellele töötasu ei maksta.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474