26. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Novaator Investi nõue Q Vara vastu jäi tõendamata

Harju maakohtu hinnangul jätsid Q Vara saneerimisnõustajad Novaator Investi 108 miljoni kroonise nõude Q Vara vastu selgusetuks, mis võimaldas saneerimismenetlust ennetähtaegselt lõpetada.

Täna avaldatud kohtumääruses seisis, et saneerimisnõustajad Ene Ahas ja Katrin Prükk kärpisid Carmen Kassi ning Jürgen Järviku ühisfirma Novaator Investi 108 miljoni kroonise põhinõude 52,5 miljonile kroonile, kuid ei teavitanud neid sellest.

Seetõttu ei saanud Novaator Invest ka oma nõuet õigeaegselt tõendada ega vastuväiteid esitada.

Ehkki saneerimisnõustajad said kohtunikult pragada, kohus Novaator Investi hilisemaid avaldusi ega kaebusi arvesse ei võtnud ning luges nõude ebaselgeks, mis andis põhjuse saneerimismenetluse lõpetamiseks.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474