28. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna ähvardab 41 miljoni kroonine nõue

Riigikohus suunas Tallinna kesklinnas Narva maantee 11E asuvat hoonet tagasi nõudnud naised halduskohtusse, andes sellega lootust 41 miljoni kroonise kompensatsiooni väljamõistmiseks.

Narva maantee 11E hoones asus nõukogude ajal Tootmiskoondis RET ja praegu töötab seal Eesti Ekspressi toimetus.

Katrin Savomägi ja Ann Sannik taotlevad neile tagastamata jäetud ja kinnistul olnud vara erastamise eest 15,9 miljoni kroonise kahju ning 25,1 miljonilise saamata tulu hüvitamist.

Savomägi ja Sannik alustasid hoone ja maa tagasi taotlemist juba 1991. aastal, kuid linn lasi need 1994. aastal erastada. 2004. aastal teatas linnavalitsus, et hoonet tagasi ei saa ning üritas naisi 920 300kroonise kompensatsiooniga vaigistada. Sellest ajast on kohtuuksi kulutatud juba kuus aastat.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474