20. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ERGO pakub kaskoklientidele tasuta asendusautot

Tänasest pakub ERGO Kindlustus esimesena Eestis kaskokindlustusega sõidu- ja pakiautole kindlustusjuhtumi järgselt tasuta asendusauto kasutust. Asendusauto lisandub nii uutele kui juba kehtivatele kaskopoliisidele.

Kaskokindlustuse uuenduse on ERGO välja töötanud eesmärgiga eristuda turul selgelt teistest kaskokindlustustest turul ning pakkuda kliendile kindlat eelist kindlustunde ja abi näol ootamatutes olukordades, teatas kindlustusselts.

ERGO kindlustusdirektori Andres Konsapi sõnul on tegemist sõidu- ja pakiautoomanike jaoks mõjusa uuendusega. "Senini on Eesti kindlustusturul asendusauto kaskokindlustuse täiendav teenus, mille hind võib küündida 1500 kroonini aastas. Tasuta asendusauto katte lisamisega jätkame kannapöördega võrreldavate uuenduste tegemist kaskoturul ning ERGO kindlustusteenuste kvaliteedi tõstmist, et pakkuda kliendile reaalset abi hädaolukorras," ütles ta.

Eelmisel aastal täienes Eesti kahjukindlustusturu suuruselt teise seltsi ERGO kasko tasuta autoabi ning liikluskindlustus tasuta puksiiriabiga.

Konsap prognoosis uuele teenusele laia kasutust, sest kahjukäsitluse seniste praktikale tuginedes vajab iga neljas kaskokindlustatud sõiduk õnnetuse järgselt asendusautot. "Reeglina ostetakse kasko autole, mis on pere või ettevõtte mobiilsuse seisukohalt kriitilise tähtsusega. Näiteks selleks, et linnalähistelt kooli või tööle jõuda. Juhul, kui auto muutub avarii tõttu sõidukõlbmatuks või vajab remonti, ei jää ERGO kaskot omades sõidud sõitmata, vaid saab kohe jätkata asendusautol," ütles ta.

Asendusautot saab kindlustusjuhtumi järgselt kasutada tasuta kuni 21 päeva. Auto väljastatakse kohe peale kahjujuhtumi registreerimist ERGO kahjukäsitluses või seltsi koostööpartnerite juures.

Kindlustusjuhtumiks loeb ERGO õnnetusjuhtumeid, mille tagajärjel on auto sõidukõlbmatuks muutunud. Samas ei laiene tasuta asendusauto kasutus varguse, ärandamise ja röövimiste juhtumite korral.

Asendusauto väljastatakse vaid tavakasutuses olevatele sõidu- ja pakiautodele. Sõiduautode asendusautodena on kasutusel Toyota Corolla või Toyota Auris ning pakiautode asendusautodena Citröen Berlingo ja Renault Traffic.

ERGO pakub asendusautosid koostöös Eesti ühe juhtiva autorendifirma Hansatransport Grupp OÜga, mis opereerib sõidukeid Hansarendi kaubamärgi alt. Hansarendi masinaparki kuulub 85 sõidukit.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474