20. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suurbritannias madalaim terrorioht pärast 2001. aastat

Suurbritannia langetas riigi terrorismiohu taset "olulisele", mis on kolmas tase viieastmelisel skaalal. Tegu on madalaima tasemega pärast Al-Qaida rünnakuid 11. septembril 2001 USAs.

Ühendatud terrorismianalüüsi keskuse poolt paika pandud tase tähendab, et terroristide rünnakule on tugev võimalus. Eelmine tase oli "tõsine", mis märgib, et rünnak on väga tõenäoline, kirjutas Bloomberg.

"Ohutaseme muutmine ei tähenda, et üldine oht on ära kadunud. Suurbritannia vastu on tõeline ja tõsine terrorismioht ja palun, et avalikkus jääks valvsaks," ütles siseminister Alan Johnson. Keskus muutis ohutaset sõltumatult ministritest ning see baseerub viimastele luureandmetele, võttes arvesse selliseid tegureid nagu suutlikkus, kavatsus ja ajaskaala, lisas ta.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474