27. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Salva kindlustus kahekordistas kasumit

Möödunud aastaga teenis Salva kindlustus 23 miljoni krooni võrra suurema kasumi kui kahe aasta eest, kuid nüüd enam nii optimistlikku tulemust ei loodeta.

„Muudes sektorites avalduvad majandusolud kohe, kuid meil on sees väike viivitus, sest lepingud sõlmitakse tavaliselt aasta alguses," ütles Salva Kindlustuse ASi kindlustusdirektor Urmas Kivirüüt. Ta lisas, et kindlustusseltsil õnnestus eelmisel aastal valida riske, millega kaasnes vähe kahjusid.

Kivirüüti sõnul hakkas kindlustusfirma tulemuste langus silma juba aasta alguses.

Poolaasta jooksul vähenes Salva Kindlustuse kogutud kindlustusmaksete summa. Kuue kuuga kogus Salva kokku 145,5 miljonit krooni kindlustusmakseid, mis on eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 18,8 protsenti vähem.

2007. aastal teenis Salva Kindlustus AS 20 miljonit krooni kasu ja möödunud aastal 43 miljonit. Kivirüüt on aga veendunud, et sel aastal nii viljakat saaki ei lõika, ennustades kuni 20-protsendilist tagasilangust.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474