28. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn müüb vanalinna maja 18 miljoni krooniga

Linnavalitsus esitab volikogule otsuse eelnõu ettepanekuga müüa avalikul kirjalikul enampakkumisel vanalinnas Rataskaevu 2 asuv kinnistu alghinnaga 18 miljonit krooni, vahendab Postimees.

Kinnistu pindala on eelnõu andmetel 352 ruutmeetrit, maakasutuse sihtotstarve 50 protsenti elamumaa, 50 protsenti ärimaa. Kinnistu asub Pika jala, Rataskaevu tänava ja Vaksali tänava ning Pika tänava ristumiskohal.

Kinnistu paikneb Tallinna vanalinna arheoloogiamälestise- ja muinsuskatsealal ning sellele kehtivad Tallinna vanalinna muinsuskaitseala põhimäärusest ja muinsuskaitseseadusest tulenevad kohustused ning kitsendused.

Kinnistul asub tänavate ristumiskohal ühtse hoonestusploki moodustav plekk-katusega paekivist kandekonstruktsioonidega ja krohvitud ning värvitud välisseintega viiekorruseline kivist hoone suletud netopinnaga 1188,4 ruutmeetrit ning ehitusaluse pindalaga 342,4 ruutmeetrit.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474