14. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lillepea: äpardunud vastased katsetasid jõuvõtteid

Q Vara omanike ringi kuuluv Alo Lillepea kommenteeris arestikambris viibimist tsiviilmenetluses äpardunud võlausaldajate jätkuvõtetena.

"Meie vastu esitatud kahtlustused on alusetud," teatas Lillepea. "Tegemist on kaebajate poolt avalduste esitamisega olukorras, kus samades nõuetes ei ole kaebajaid tsiviilmenetlustes edu saatnud."

Lillepea lisas, et palub Q Varaga äriliselt kokku puutunud ning puutuvatelt inimestelt mõistmist ja kannatust, et ta saaks anda nii politseile kui avalikkusele detailse informatsiooni kahtlustuste alusetuse kohta.

Äripäev küsis Alo Lillepealt tema enda ja venna Ivo kinnipidamise kohta järgmist.

1. Teid kahtlustatakse usalduse kuritarvitamises ja omastamises ning venda omastamises. Palun täpsustage, mis firmaga seoses ja mis asjaoludel on need süüdistused esitatud? Kui suureks peavad uurijad oletatavat kahju?

2. Millal ja kus teid kolmapäeval kinni peeti? Millal neljapäeval vabanesite?3. Millega põhjendati teie kinnipidamist? Kas teid kuulati üle?4. Kas Teil on kinnipidamise suhtes mingeid pretensioone. Kui jah, siis millised?

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474