17. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pristis Grupp sai 5,2 miljonit krooni kasumit

Turvateenuste pakkuja Pristis Grupi konsolideeritud käive perioodil jaanuar-juuni 2009 oli 113 miljonit krooni. Eelmise aastaga võrreldes on ettevõtte käive samal perioodil vähenenud 17%.

Kasum oli 5,2 miljonit krooni, mis vähenes 2008. aasta sama ajaga võrreldes 42%.

Pristise esimese poolaasta käive Eestis oli 65 miljonit, Lätis 29 miljonit ja Leedus 19 miljonit krooni, teatas ettevõte. Pristis Grupi peadirektori Andres Kiili sõnul on ettevõtte kuue kuu käive püsinud vastavuses jooksva aasta eelarves kavandatuga. „Oleme siiani suhteliselt täpselt osanud ette näha majanduslanguse mõju meie käibele ning kohandanud vastavalt organisatsiooni ja püsikulusid, mille tulemusel on Pristis jätkuvalt tegutsenud kasumiga,” ütles Kiil.

Pristis Grupi kasum 2009. aasta esimesel poolaastal oli 5,2 miljonit krooni, möödunud aasta samal perioodil teenis ettevõte 9 miljonit krooni kasumit. 2009 aasta kasumiprognoosi ettevõte hetkel ei avalda.

2009. aasta konsolideeritud käibeks prognoosib turvateenuseid pakkuv ettevõte 280 miljonit krooni. Juulis viis Pristis lõpule Skorpioni Julgestusteenistuse AS 100% aktsiate ostu. Andres Kiili sõnul lisab antud tehing ettevõtte käibele turvateenuste osutamise eest igakuiseid stabiilseid sissemakseid.

15-aastane Pristis Grupp on üks suurimaid Baltimaades tegutsevaid turvasüsteemide lahendusi pakkuvaid ettevõtteid, kes omab esindusi Tallinnas, Tartus, Pärnus, Jõhvis, Riias, Liepajas, Daugavpilsis, Vilniuses, Kaunases ja Klaipedas.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474