1. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Morgan Stanley: müü Hiina panku ja kinnisvaraarendajaid

Panga Morgan Stanley analüütik Jerry Lou soovitas investoritel müüa Hongkongi börsil kaubeldavate Hiina pankade ja kinnisvaraarendajate aktsiaid, kuna need on tundlikud valitsuse poliitika muutuste suhtes. Ta soovitas osta Hiina telekomide aktsiaid, vahendab Bloomberg.

"Võtame pankade ja kinnisvaraarendajate aktsiatest kasumit, eemaldades portfellist Bank of China ja China Vanke aktsiad," teatas analüütik. "kui valitsus vähendab majanduse elavdamise meetmeid, usume, et need sektorid aeglustuvad ja see mõjutab aktsiaid," lisas ta.

Antud sektorid said esimesena tulu Hiina majanduskasvu kiirendamise poliitikast.

JF Asset Managementi Greater China tiimijuht Howard Wang ütles, et mõned hiina investorid on juba veendunud, et hiina pangad karmistavad laenude väljastamise tingimusi.

Bank of China aktsia hind langes eile Hongkongis 1,1 protsenti, kärpides aktsia aastase tõusu 78 protsendile.

Lou soovitas investoritel suurendada portfellis China Unicom Hong Kongi ja China Telecomi aktsiate osakaalu, kuna need ettevõtted kasvatavad mobiilside äri.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474