4. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Huvitav tehing Nordeconi aktsiatega

Nordecon Internationalist teatas huvitavast muudatusest aktsionäride struktuuris, vahendab börs

Nordic Contractors teatas Nordecon International AS-ile, et on SEB Enskilda vahendusel müünud institutsionaalsetele investoritele 03. septembril 2 300 000 Nordecon International AS-i aktsiat. Tehingujärgselt kuulub AS-ile Nordic Contractors 16 507 464 Nordecon International AS-i aktsiat, mis moodustab 53,67% Nordecon International AS-i aktsiatest. Nordic Contractors on andnud SEB Enskildale kinnituse, et ei müü täiendavalt järgneva 120 päeva jooksul Nordecon International AS-i aktsiaid.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474