12. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soome pensionärid vaesuvad

Pensionäride hulk, kes Soomes elavad vaesuses või selle piiril, on kasvanud 200 000-ni. Peamised pensionäri vaesumise põhjused on üksi elamine, enesega seonduvate kulude katmine vaid riigipensionist ning kõrge iga, kirjutas YLE.

Pensionäride vaesumine on kasvanud ning mõned neist peavad hakkama saama alla 500 euro (umbes 7800 Eesti krooni) jääva pensioniga, samal ajal, kui rikkamad neist saavad igakuise sissetulekuna mitutuhat eurot.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474