21. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pankrotistunud Otepää Golfi vara 36 mln krooniga müügis

Otepää Golfi pankrotihaldurid Andres Hermet ja Olev Kuklase müüvad kogu ettevõtte vara enampakkumisel alghinnaga 36 mln krooni.

Müügis on osaliselt tulekahjus hävinenud golfiklubi hoone, hooldushall, kontorihoone, golfirajatised, golfiautod ja muu liisitud vara. Samuti on müügis kaks kaubamärki: Estonian Golf Academy ja Otepää Golf Marathon.

Enampakkumisteates on märgitud, et Otepää Golfil puuduvad osaliselt golfirajatiste alla jäävate kinnistute omanikega kehtivad maakasutuslepingud.

Tervikvara koosseisu ei arvata ettevõtte majandustegevusest tekkinud debitoorsed võlgnevused, nõuded kolmandate isikute vastu ja raha arveldusarvetel ning kassas.

Otepää Golfi vara on osaliselt antud aastani 2014 üürile osaühingule Golf Events, mille omanikud on Dan Gunnar Kjellgren ja Kristi Laur.

Otepää Golf esitas pärast ebaõnnestunud saneerimiskatset kohtule pankrotiavalduse tänavu juulis. Toona ütles Otepää Golfi juhatuse liige ja üks omanikke Kristi Laur, et firma oli sunnitud esitama pankrotiavalduse saneerimisplaani pahatahtliku ja korduva vaidlustamise tõttu GMP Projekt Levi OÜ poolt. Lauri sõnul oli oma osa Otepää Golfi pankrotimenetluseni jõudmisel ka ERGO Kindlustusel. ERGO on Otepää Golfile aprillikuise tulekahjuga tekkinud kahjude hüvitamisest segastel põhjustel keeldunud, märkis Laur.

Otepää Golfi põleng selle aasta aprillis tekitas ettevõtte andmetel 11 mln kr suuruse kahju, ERGO kindlustuse andmetel polnud firmal tol hetkel kehtivat kindlustuslepingut.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474