22. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

RSA: kindlustusseltsid on muutunud üsna valvsaks

RSA Kindlustuse kahjukäsitluse osakonna juhilt Eero Link ütles ERGO Kindlustuse kahjujuhtumite kasvu kommenteerides, et selline olukord on sügiseti ootuspärane, kuid pettuste kartuses on kindlustusseltsid muutunud tunduvalt valvsamaks.

"Kahjujuhtumite arvu kasv on sügisel ootuspärane. Teedel on rohkem liiklejaid, päike loojub varem, ja tekivad muud sügisele iseloomulikud nähtused nagu vihmast tingitud libedus, kiilasjää. Lisaks hilinevad ka liiklejad enda ümberhäälestamisel muutunud oludele," rääkis Link.

"Kindlustuspettusi usun olevat rohkem kui eelmisel aastal, kuid arvan, et suurem osa pettustest jäi selle aasta kevadesse," ütles Link samas. "Kindlustuspettusi tuleb ette kogu aeg, kuid majandusraskused kasvatavad pettuste arvu pisut."

Link sõnas, et kindlustusseltsid on endale neid seoseid teadvustanud ja seetõttu on nad muutunud üsna tähelepanelikuks ja valvsaks.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474