22. september 2009

RSA: kindlustusseltsid on muutunud üsna valvsaks

RSA Kindlustuse kahjukäsitluse osakonna juhilt Eero Link ütles ERGO Kindlustuse kahjujuhtumite kasvu kommenteerides, et selline olukord on sügiseti ootuspärane, kuid pettuste kartuses on kindlustusseltsid muutunud tunduvalt valvsamaks.

"Kahjujuhtumite arvu kasv on sügisel ootuspärane. Teedel on rohkem liiklejaid, päike loojub varem, ja tekivad muud sügisele iseloomulikud nähtused nagu vihmast tingitud libedus, kiilasjää. Lisaks hilinevad ka liiklejad enda ümberhäälestamisel muutunud oludele," rääkis Link.

"Kindlustuspettusi usun olevat rohkem kui eelmisel aastal, kuid arvan, et suurem osa pettustest jäi selle aasta kevadesse," ütles Link samas. "Kindlustuspettusi tuleb ette kogu aeg, kuid majandusraskused kasvatavad pettuste arvu pisut."

Link sõnas, et kindlustusseltsid on endale neid seoseid teadvustanud ja seetõttu on nad muutunud üsna tähelepanelikuks ja valvsaks.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806