23. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ERGO: IIZi lahmib väidetava hinnatõusuga

Eilses veebis ja tänases Äripäevas ilmunud Iizi kommentaar ERGO väidetava hinnatõusu kohta ERGO Kindlustuse hinnangul alusetu ja pahatahtlik, teatas ettevõte.

Järgneb ERGO Kindlustuse selgitus.

Tegelikkuses on ERGO septembris hoopis langetanud tariife nii liiklus- kui kaskokindlustuses.

Iizi kommentaare võib pidada pahatahtlikuks laimuks, kuna need ei põhine ühelgi faktil. Iizi kindlustusmaakelerina ei tegele kahjukäsitlusega, vaid vahendamisega, ega oma seetõttu ka pädevat ülevaadet kahjude statistikast ega kahjude trendidest.

ERGO transpordikahjude osakonna juhataja Rain Tomingase väiteid, et kahjud on hakanud teises poolaastas tõusma, ehkki aasta tervikuna on kahjude arvult võrreldes eelmise aastaga langustrendis, kinnitab ka maanteeameti ülevaade selle aasta avariide kohta.

Enam kui aasta võisime heameelt tunda liikluses hukkunute arvu kiirele vähenemisele, nüüd hakkavad ilmnema esimesed ohumärgid olukorra muutumisest halvenemise poole. Augustikuu liiklusstatistika viitab selgelt, et liiklus on muutumas närvilisemaks, tagajärjed raskemaks, taas süveneb hoolimatus nii enda kui teiste liiklejate suhtes: 13st liiklusohvrist 11 said surma suurel kiirusel teelt välja sõites, 1 hukkunu üritas sõita sõiduauto tagaluugil ja 1 surmasaanu sõitis ette rongile, alkohol oli 6 surma tagal.

Samuti võib sellel teemal lugeda viimasel ajal kahjuks juba pea igast lehest. Näiteks viimane traagilisem õnnetus juhtus taas eile, kus kaks inimest avariis hukkus.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474