1. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaevetööde tegija: kandideerimine võimaldab poliitikaga tegeleda

Kuna ma olen siin ettevõtlusega aktiivselt tegelenud, siis mitmed arvasid, et võiksin ka poliitikas tegev olla, vastas FIEna kopatöö teenust pakkuv Dainis Vaher küsimusele, miks ta otsustas esimest kordas kandideerida Orava vallavolikokku.

„Mind ennast huvitab poliitika ka väga,“ lisas keskerakonna nimekirjas kandideeriv Vaher. „Kui olen poliitikas rohkem sees, saan parema pildi sellest, mis tegelikult toimub. Kuna elan siin vallas, siis mind huvitab näiteks väga, kuidas raha liigub.“

Samas lisas Vaher, et ta ei ole endale püstitanud eesmärki alustada aktiivsemat poliitikas osalemist vallatasandilt ning trügida edaspidi kõrgemale ja kaugemale. Kui ta osutub valituks, saaks tema põhilimaks mureks, kuidas vallainimestele rohkem tööd võimaldada. „Mul on mure nende inimeste pärast, kes niisama Orava peal jõlguvad, sest neil pole midagi teha,“ lausus Vaher. „Vallas on palju töötuid. Tuleks mõelda, kuidas oma inimestele rohkem tööd anda. Näiteks miks peab sisse ostma teehooldustöid ja lumekoristust.“

Enda rakendatuse üle Vaher ei kurda. „Mul ei ole aega isegi mingit valimisreklaami teha, sest olen hommikust õhtuni tööl ja nädalavahetused takkapihta,“ ütles Vaher. „Tegutsen üksinda ja olen kaevetöid teinud üle Eesti.“

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474