• 16.10.09, 10:26
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Hiinlased ujutavad kuuma rahaga Hongkongi üle

Hiina kuum raha kütab kongkongi aktsia- ja kinnisvaraturgu, vahendab Bloomberg.
CLSA Asia-Pacific Markets prognoosis, et järgmisel aastal kasvab aktsiaturg enam kui 12 protsenti. Hang Sengi indeks võib tuleva aasta lõpus liikuda 25 500 punktil.
CLSA soovitas osta kinnisvarakompanii Kerry Properties, börsi Hong Kong Exchanges Clearing, panga Standard Charteredi ja lennukompanii Cathay Pacific Airwaysi aktsiaid.
Rahavood Hiinast, mis on Hiina majanduse elavdamise plaanist tingitud, on alates mullu septembrist enam kui kahekordistanud Hongkongi rahabaasi 800 miljardile Hongkongi dollarile ehk 103 miljardile USA dollarile.
Hongkongi Capital Investment Entrant Scheme, mis lubab Hiina kodanikel omandada Hongkongi elamisluba vähemalt 6,5 miljoni Hongkongi dollari suuruse investeeringu eest, meelitab mandri-hiinlasi, kes on ka linnas peamised kinnisvaraostjad.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele